این وبلاگ تلاش می کند تا مطالب مفید ،مثبت و زندگی ساز را جمع آوری نموده
وبه آگاهی بینندگان محترم برساند لذا خوشحال می شوم که نکات آموزنده ارسالی
بازدیدگنندگان وبلاگ را به نام خودشان منتشر نمایم.
پست الترونیکی جهت دریافت مطالب :
alifarzad37@yahoo.com
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
مصرف مرتب بلوبری، شاه توت یا آلو قرمز احتمال پیشرفت پارکینسون و آلزایمر را کاهش می دهد.نگاهی به این دنیای ارغوانی زیبا بیندازید. شهرت انگور قرمز، شاتوت و آلو فقط به خاطر رنگ زیبای ارغوانی آن ها نیست. این میوه های خوش رنگ خواص زیادی دارند و برای سلامت بدن مفیدند. بدون شک شما نیز در فصل تابستان از این میوه ها زیاد میل کرده اید اما شاید به طور دقیق ندانید که این میوه های ارغوانی دارای چه خواصی هستند. اگر می خواهید با این دنیای خوش رنگ پرخاصیت بیشتر آشنا شوید مطالعه ی این مطلب را از دست ندهید. آلو قرمز برای پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی عروقی این میوه ی کوچک ارغوانی رنگ دارای 36 کالری و خواص فوق العاده ای است. آلو سرشار از مواد مغذی از قبیل فیبرها، ویتامین c و پتاسیم است. علاوه بر این آلو «آنتوسیانین» نیز دارد که رنگ بنفش زیبای خود را مدیون این رنگدانه است. این رنگدانه ها می توانند اثرات مخرب رادیکال های آزاد را خنثی کنند و برای همین قادرند با سلول های سرطان زا و بیماری های قلبی عروقی مقابله کنند. بلوبری استخوان ها را تقویت می کند بلوبری برای ایرانی ها چندان شناخته شده نیست اما دانستن خواص بی شمار آن خالی از لطف هم نیست. گویا در فارسی به آن قره قاط می گویند. بلوبری نوعی گیاه گل دار با میوه ایتوت مانند به رنگ آبی تیره یا بنفش است. این میوه بومی شمال امریکا بوده و گل های این گیاه به صورت توپی، سفید رنگ و صورتی رنگ پریده یا قرمزمی باشد. بلوبری به خاطر آنتی اکسیدان های فراوانی که دارد تأثیر زیادی روی سلامتی انسان می گذارد. از این گذشته در لیست مواد غذایی ارزیابی شده قدرت آنتی اکسیدانی بلوبری در جایگاه سوم قرار دارد. در واقع قدرت آنتی اکسیدانی هر 100 گرم بلوبری با پنج واحد از برخی میوه و سبزیجات برابری می کند. اما بر اساس گزارش medical new today، پلی فنول های موجود در این میوه که رنگ آبی، ارغوانی و قرمز به آن می دهد به ساخت استخوان های محکم کمک می کند. محققان با آزمایش روی موش های آزمایشگاهی دریافتند موش هایی که بلوبری خورده اند در مقایسه با موش هایی که از این میوه محروم بوده اند استخوان های محکم تری داشته اند. اما آیا بلوبری همین تأثیر را روی انسان ها نیز دارد؟ این سوالی است که باید از محققان پرسید و آن ها را به مطالعه و کشف این موضوع سوق داد. اگر این ادعا اثبات شود، مصرف منظم بلوبری از پوکی استخوان پیشگیری می کند. انگور قرمز و انگور سرشار از اسیدالاژیک هستند که از ریه های ما محافظت می کند. این خاصیت حیرت انگیز انگور در زندگی مدرن و ماشینی امروزه بسیار لازم است میوه های ارغوانی رنگ با بیماری های مربوط به پیری مقابله می کنند محققان دانشگاه منچستر پژوهشی انجام داده اند که در نشریه archives of toxicology به چاپ رسیده است. اکثر متخصصان حوزه ی تغذیه توصیه می کنند که روزانه باید پنج واحد میوه و سبزیجات مصرف شود و محققان پژوهش مذکور معتقداند از این پنج واحد باید دو یا سه واحد متعلق به میوه های ارغوانی رنگ باشد. می پرسید چرا؟ مصرف مرتب بلوبری، شاه توت یا آلو قرمز احتمال پیشرفت پارکینسون و آلزایمر را کاهش می دهد. بلوبری از عفونت های ادراری پیشگیری می کند به عقیده ی برخی از محققان مصرف روزانه یک فنجان بلوبری یا قره قاطخام یا یک یا دو فنجان آب بلوبریبدون شکر می تواند از ابتلا به عفونت های ادراری پیشگیری و حتی درمان کند. اگر دنبال دلیل آن می گردید باید بگوییم که بلوبری به خانواده ی زغال اخته تعلق دارد و سرشار از موادی است که از چسبیدن باکتری ها به جداره ی مثانه و تکثیر آن ها جلوگیری می کند. به علاوه این میوه ی ارغوانی ادرار را اسیدی می کند و این امر باعث می شود که باکتری هایی که از قبل در مثانه و مجرای ادرار وجود داشته اند نیز از بین برود. انگور قرمز از ریه ها در مقابل آلودگی مراقبت می کند انگور قرمز تازه نیز دارای «آنتوسیانین» است و برای همین علاوه بر اینکه خطر ابتلا به بیماری قلبی و سرطان را کاهش می دهد، بدن ما را از آسیب آلودگی های محیطی حفظ می کند. در واقع انگور قرمز و انگور سرشار از اسیدالاژیک هستند که از ریه های ما محافظت می کند. این خاصیت حیرت انگیز انگور در زندگی مدرن و ماشینی امروزه بسیار لازم است. این میوهکم کالری است و توصیه می کنیم تا می توانید از این میوه میل کنید حتی می توانید از انگور در تهیه ی دسرهایتان نیز استفاده کنید. شاه توت دوستدار قلب شاه توتکم کالری و سرشار از انواع ویتامین ها، املاح معدنی و آنتی اکسیدان ها است. این توت خوش رنگ مفید با رادیکال های آزاد مبارزه می کند. مصرف این میوهکلسترول مضر خون را از بین می برد و از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند.